1 logo smitshoekZaterdag 4 November zullen de nieuwe kleedkamers en berging feestelijk worden geopend. De opening vindt plaats bij de in/uitgang naar veld 3 om 14:00, en zal verricht worden door Wethouder vd Linden.

Gedurende de zomermaanden is dit 6e stukje in de legpuzzel van ons gebouw gerealiseerd. In totaal worden hiermee 4 kleedlokalen en een berging aan onze accommodatie toegevoegd.

Naar een idee van onze oud- en ere voorzitter Joop Nootenboom is architectenbureau Rialto in samenspraak met huisaannemer Welbouw 3 jaar geleden begonnen met de ontwikkeling van de uitbouw aan de westzijde bij veld 3. Met de broodnodige financiële steun van onze sportvriendelijke gemeente Barendrecht zijn de aannemer en een groep vrijwilligers afgelopen zomer aan de bouw begonnen.

Naar goed gebruik bij vv Smitshoek werd ook bij deze bouw de al oude leuze van ons erelid Piet van Doesburg, “koop bij onze adverteerders, want zij steunen ons ook” weer waargemaakt, want de bouw is nagenoeg geheel tot stand gebracht door sponsors en business-clubleden van de voetbal te weten:

Architecten bureau: RIALTO
Aannemingsbedrijf: WELBOUW
Grondwerk: INFRA HOLLAND
Loodgieter: DEN DRIJVER
Verwarming: VERMAAS
Brandmeldinstallatie: NOBEL
Wand- en vloertegels + stukwerk: ALM ONDERHOUD
Dakbedekking: HDO
Staalwerk: ONNINK en CHROMOLUX

Verder hebben de vrijwilligers, Peter Hogeweg,  Aad Grootegoed, Cees Groeneweg, Piet van Langevelde, Cees van der Meer, Perry Offermans en Jan Stolk het verfwerk, de zitbanken, de inrichting, de ventilatie en de elektra voor hun rekening genomen. De firma den Drijver heeft de vereniging hangende toiletten geschonken, wat het schoonmaken makkelijker maakt.

Met deze 4 nieuwe kleedkamers komen we op 28 en voldoen wij aan de norm van 4 stuks per speelveld. De kleedkamers zijn voorzien van de laatste technieken, zoals LED verlichting en een douche systeem dat aan de laatste eisen van een legionella beheerssysteem voldoet en op een milieu en energie vriendelijke wijze wordt gespoeld.

Al met al een voorbeeld van samenwerking en zelfwerkzaamheid waar we als club trots op mogen zijn. We hopen dat onze leden en gasten er goed gebruik van gaan maken.