1 logo smitshoekZoals afgelopen week al aangekondingd hebben wij samen met Jumbo weer een hele speciale actie op stapel staan, waar vanaf vandaag 1 november de aftrap voor is gegeven. Alle leden en supporters kunnen namelijk exclusief bij Jumbo Barendrecht sparen voor geweldige en gepersonaliseerde clubartikelen! En dat alles geheel gratis!

Hoe spaar je mee? Bij elke € 10,- aan boodschappen bij Jumbo Barendrecht ontvang je een zegel. Elk product kan op basis van een aantal zegels bij elkaar gespaard worden. Heb je het aantal zegels bij elkaar gespaard, dan kun je deze bij de servicebalie van Jumbo Barendrecht inleveren.

Spaarkaarten zijn al beschikbaar en afgelopen week uitgedeeld maar ook nog beschikbaar op Smitshoek.

Het leuke aan deze actie is ook, dat we op deze manier een mooi bedrag kunnen ophalen voor de vereniging. Bij elke aankoop met de te ontvangen unieke bestelcodes gaat er een deel van de waarde van het product naar onze clubkas. Ga daarom vanaf 1 november naar de Jumbo en trommel al je voetbalvrienden op om ook te sparen. Hoe leuk is het bijvoorbeeld om met z’n allen een gepersonaliseerd inloopshirt te hebben? Vraag aan vrienden en familieleden jou te helpen met sparen. Hoe meer zegels, des te meer clubartikelen kun je met jouw naam erop gratis aanschaffen.

hallo jumbo

Clubartikelen