1 logo smitshoekStel je eens voor dat je de winnaar bent van de maandprijs bij FOX Sports, waardoor je een compleet verzorgde voetbaldag wint voor jeugdleden en vrijwilligers van jouw eigen voetbalvereniging...

Het winnen van die maandprijs werd werkelijkheid voor Moegtaar. Hij haalt de FOX Sports Voetbaldag (inclusief Hans Kraay Jr.) op woensdag 22-11-2017 naar zijn eigen club, VV Smitshoek.

De voetbaldag staat uiteraard compleet in het teken van voetbal en bestaat uit diverse activiteiten als ‘het scoren van de meeste punten’, ‘de hardste schot meter’ én ‘het testen van je voetbalkennis’.

Je inschrijven is niet meer mogelijk. Er zijn twee blokken van 1,5 uur om 14.30 en 16.00. Registratie spelers 1e ronde vanaf 13.45 uur. Registratie spelers 2e ronde vanaf 15.30 uur. Registratie is in de kantine. Spelers wordt geadviseerd om in sportkleding te komen.

Voor de indeling blokken 14.30 en 16.00 zie bijlage.

Blok 14.30 uur

Blok 16.00 uur