supportersclub logoZoals u onder tussen wel weet organiseert de Supportersclub ook dit seizoen weer de verkiezing van de Speler van de Maand. Na elke wedstrijd worden een aantal willekeurige supporters gevraagd de prestaties van de spelers van het 1e elftal te waarderen met een cijfer. Dit resulteert uiteindelijk in een Speler van de Maand die in de eerste thuiswedstrijd in een nieuwe maand een attentie ontvangt van de voorzitter van de Supportersclub en de pupil van de week.

De Speler van de Maand oktober is geworden: Rutger van der Kleij. De supporters feliciteren hem met deze uitverkiezing en hopen dat Rutger het niveau kan vasthouden wat hij de afgelopen tijd heeft laten zien. Rutger ontvangt na de wedstrijd tegen Nootdorp de attentie in de vorm van een fles mooie wijn. Deze wijn wordt gesponsord door de Wijnkelder te Barendrecht