1 logo smitshoekOp 4 november was het dan eindelijk zover. De vier nieuwe kleedkamers en de nieuwe berging konden eindelijk worden geopend. Wethouder Lennart vd Linden verrichte de opening door een voetbal door de deur te trappen. Onder gejuich van vele toeschouwers en kinderen konden toen eindelijk de nieuwe kleedkamers worden bezichtigd. Iedereen is het er over eens: het zijn prachtige kleedkamers geworden.

De gehele uitbreiding maakt op natuurlijke wijze deel uit van het complex, zonder het gevoel te geven dat er een rare pukkel bij is gebouwd. Dit komt zeker op konto van onze architecten en bouwers, en natuurlijk onze vrijwilligers die dit uiteindelijk allemaal mogelijk hebben gemaakt.

Voor de wethouder was het dubbel feest aangezien hij zaterdag ook nog eens jarig was. Als cadeau mocht hij daarom uit handen van de voorzitter een Smitshoek shirt met speciale bedrukking in ontvangst nemen. We hopend dat het een mooi plekje krijgt.

DSCF3407.jpg DSCF3425.jpg DSCF3431.jpg DSCF3452.jpg