1 logo smitshoekOp 2 november was het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van VV Smitshoek. Naast het presenteren van de cijfers en de toelichting op het beleid is dit ook het moment op leden die een jubileum hebben te vieren even in het zonnetje te zetten.

Dit jaar vierden maar liefst 6 personen hun 40-jarig jubileum

Arie Verheij
Ronald Hogeweg
Coby Fase
Arie Korteweg
Gerrit Malgrom
Dirk Staal

Er is dit jaar 1 lid die al 25 jaar bij de club verbonden is, namelijk onze eigen penningmeester John van Neuren. Naast het vieren van zijn jubileum werd John tevens benoemd voor een nieuwe termijn van 3 jaar als penningmeester.

Naast de jubilarissen heeft het bestuur Leo Tol benoemd als Lid Van Verdienste. Leo is al jaren een boegbeeld voor de club. Hij is één van de meeste markante en herkenbare mensen van de club. Een echte Smitshoeker die de kenwaarden van de club op onnavolgbare wijze uitdraagt. Het bestuur wil hem hiermee bedanken voor zijn tomeloze inzet en hopen dat de club nog lang van zijn diensten gebruik mag maken.

Tijdens de vergadering werdt afscheid genomen van 2 bestuursleden, te weten Mathijs Tabbers (Voetbaltechnische Zaken) en Bert Wilschut (Vrijwilligerszaken). Deze posities binnen het bestuur zijn vooralsnog vacant.

Foto’s:

Coby Fase en Ronald Hogeweg ontvangen oorkonde 40-jarig jubileum
John van Neuren ontvangt oorkonde 25-jarig jubileum
Leo Tol ontvangt speld Lid van Verdienste.
Mathijs Tabbers en Bert Wilschut ontvangen bloemen voor het diensten als bestuursleden.

DSCF3351.jpg DSCF3358.jpg DSCF3360.jpg DSCF3364.jpg