JO15 1thumbVandaag hoorden we, dankzij grote inspanningen van onze leider Marcel, al vrij vroeg dat de wedstrijd tegen Vriendenschaar niet door kon gaan. Busje afbellen maar. Misschien was het maar beter ook, want het meerendeel van de groep had last van een pijntje en snakte naar de winterstop. Zo gaan we als nummer drie de winterstop in en als we winnen van Vriendenschaar, zelfs als nummer twee.

In augustus begonnen we te trainen met een nieuwe trainersstaf en een groep jongens die al jaren bij Smitshoek voetballen. Aanvulling kwam er vanuit Luca, die de stap maakte vanuit Poortugaal en een echte rots in de branding is gebleken. Na een teleurstellende bekercampagne, vooral met de offday tegen Poortugaal, begon de competitie schitterend. We bleven vijf duels ongeslagen en stonden zo waar een speelronde bovenaan. De eerste seizoenshelft werd echter ook gekenmerkt door een kleine vormdip en zo liepen we ook tegen terechte nederlagen aan in de wedstrijden tegen Alexandria'66 en DSO. Hierna kwam er een goede reactie vanuit de groep met overwinningen op JVOZ en Barendrecht. Helaas haalden we niet allemaal blessurevrij de winterstop. Thom en Sem zitten al maanden in de lappenmand en we hopen dat Renzo geen zware blessure heeft aan zijn knie(schijf).

We hebben in ieder geval laten zien dat we echt een team zijn die er voor en met elkaar staan. Hopelijk zijn we bij de herstart van de competitie, uit bij DSO op 27 januari, weer helemaal compleet en wordt de tweede seizoenshelft net zo succesvol als de eerste. Het doel was handhaven, maar gezien de stand gaan we proberen om met goed voetbal zo lang mogelijk in de top mee te blijven spelen. Donderdag mogen we (hopelijk) voor de Abel Cup spelen tegen Pelikaan, waarna we zaterdag afsluiten met een vriendschappelijke pot tegen Capelle.

We zijn goed bezig met z'n allen!