VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

Smitshoek1 Thumb2017 2018Na de vriendschappelijke winst j.l. woensdag met 4-6 op IFC uit Ambacht, nam de VV Smitshoek met 2-3 de winst mee uit Nieuwenhoorn waar het zaterdag tegen de plaatselijke 1e-klasser uitkwam.
Een nipte overwinning op papier maar er waren volop kansen voor de Smitshoekers om een grote uitslag neer te zetten. Met name in de eerste helft kregen Bart Deprez en Sean Verburg volop scoringsmogelijkheden maar verzuimden. Laurens Visser was effectiever en bracht met een lage schuiver de 0-1 op het bord. Onoplettendheid bij een hoekschop van links voor Nieuwenhoorn zorgde voor de gelijkmaker.
Er werden spelers gewisseld in de 2e helft en Smitshoek had moeite het spel te maken omdat Nieuwenhoorn hoger ging staan waardoor een kleiner speelveld ontstond. Smitshoek zag 2 doelpunten worden afgekeurd vanwege buitenspel.
Mathijs Tabbers knalde een schot op de lat en wist uit de rebound zelf hoog in het doel te koppen, 1-2. Weer kwam Nieuwenhoorn langszij na een fraaie combinatie door het midden, 2-2. Jurrien Reineta wist tenslotte met een fraaie vrije trap de 2-3 aan te tekenen, nadat de bal van de paal via de keeper in het doel terugkaatste.

Na een geslaagd trainingskamp in Torremolinos en een goede oefenperiode, kan de focus nu naar a.s. zaterdag waar Smitshoek zal aantreden voor de eerste competitiewedstrijd tegen Argon in Mijdrecht. Aanvang 14.30uur.

foto: John van Neuren

01..jpg 02..jpg 03..jpg 04..jpg

Login

Zoeken