1 logo smitshoekSmitshoek hervat de competitie in de hoofdklasse A zaterdag met een cruciaal duel in Mijdrecht tegen hekkensluiter (14-6) Argon. Winst is geboden om weg te komen uit de gevarenzone. In de winterstop brak Argon met trainer Simon Quaali. De gastheren hadden een goede generale met een 0-2 winst in en tegen hoofdklasser Huizen.

Smitshoek verloor in het Spaanse Torremolinos met 0-1 van Spakenburg en haalde op Nederlandse bodem twee overwinningen (IFC 4-6 en Nieuwenhoorn 2-3). De thuiswedstrijd leverde Smitshoek een 3-0 overwinning op. Om de sportieve ambities (spelen in de hoofdklasse) waar te maken zullen de oranje-zwarten (14-13) er alles aan moeten doen om de drie punten mee te nemen naar Barendrecht.