1 logo smitshoekAl weken werd er naar uitgekeken en op vrijdag 26 Januari was het dan eindelijk zover: Voetbalkamp JO13-3!

Een geweldig kampweekend in Ermelo georganiseerd door "Coach van het Jaar” Bruno ondersteund door Trainer Leo, Leiders Ben en Raymond en Ouders Alina, Jesse, Marielle, Robert, Wido. Heel veel plezier en enthousiasme bij alle aanwezigen. De FaceBook pagina van Smitshoek JO13-3 staat vol met verhalen, foto’s en video's voor de geïnteresseerden. Alle sponsors van harte bedankt voor het ondersteunen van het weekend! T-shirtdeal bedankt voor de gesponsorde truien, deze vielen enorm in de smaak! Leo Tol bedankt voor de leuke verrassingen voor de jongens.

Smitshoek JO13 3
En uiteraard werd er ook gevoetbald op zaterdag 27 Januari. De plaatselijke EFC’58 JO13-1 speelt 1e klasse in district Oost en leek een prima tegenstander om tegen te oefenen. De eerste helft ging gelijkwaardig op en beide partijen kregen hun kansen. In de 10e minuut werd een duwfout van Smitshoek bestraft met een penalty en werd het 1-0 voor EFC. Maar Smitshoek liet zich niet kennen en ging op zoek naar de gelijkmaker. Wessel brak door en gaf een niet te missen voorzet op Tom voor de 1-1. Het spel bleef op en neer golven en achterin werden we wat slordig. Dat leidde dan ook tot de 2-1 voor EFC. Maar wederom stroopte Smitshoek onder leiding van aanvoerder Matthijs de mouwen op en werd de bal snel veroverd door goed druk zetten. Jim zag dat de overigens uitstekende keeper heel ver voor zijn goal stond en wist de bal er schitterend over heen te schieten voor de 2-2. Zo gingen we de kleedkamer in voor de rust.

De 2e helft liet Smitshoek JO13-3 zien dat ze klaar zijn voor de 1e klasse. EFC werd helemaal klem gezet op hun eigen helft en kwam er niet meer goed uit. Smitshoek speelde sterk en het was te danken aan de fantastische keeper van EFC dat er niet meer gescoord werd. Die jongen stond echt goed te keepen, en hield Jim in 1 op 1 tot drie maal toe van het scoren af. Smitshoek JO13-3 was duidelijk de bovenliggende partij in de 2e helft maar wist uit vele kansen er helaas geen één te verzilveren. Het was een leuke en sportieve wedstrijd, en met een winterzacht zonnetje prima voor de zaterdag ochtend in Ermelo.

Volgende week spelen we tegen VFC JO13-2 voor de beker.