1 logo smitshoekOp zaterdag 2 juni 2018 wordt voor de 6e keer het internationale K!ds Unlimited Internationaal toernooi voor spelers O15 en O13 georganiseerd. De organisatie is er in geslaagd deelnemende teams uit België, Duitsland, Engeland, Italie en Nederland vast te leggen.

Dit jaar neemt Smitshoek JO 13-1 voor de eerste maal deel aan het Kids Unlimited BCT toernooi.

Onderstaand stelt het team zich voor.

VV Smitshoek JO 13-1 is trots en verheugd om deel te nemen aan het prestigieuze Kids Unlimited BCT toernooi 2018 met louter mooie deelnemers.

VV Smitshoek uit Barendrecht heeft misschien nog niet de palmares van de club met dezelfde naam als de plaats, maar dat is een kwestie van tijd. VV Smitshoek, opgericht op 23 juni 1960, was ooit een kleine vereniging, maar de Vinex-wijk Carnisselande bracht daar verandering in. Met bijna 1600 leden is Smitshoek nu één van de grootste verenigingen uit de regio. Ook de jeugdopleiding maakt een stormachtige ontwikkeling door. De hoogste selectieteams van de JO19, JO17, JO15 en JO13 spelen inmiddels allen op divisieniveau.

In het huidige seizoen is Smitshoek JO 13-1 winterkampioen van de 3e divisie, en is volop in de race om de titel. In dat geval volgt dan promotie naar de 2e divisie. Dat Smitshoek JO 13-1 zich daarmee goed kan meten, bewezen de uitslagen in de recente oefenwedstrijden tegen teams uit de 2e divisie. In vier wedstrijden werd drie keer winst genoteerd, en een zeer verdienstelijke 3-3 tegen de koploper van de 2e divisie. Voor Smitshoek JO 13-1 is het sterk bezette internationale Kids Unlimited BCT toernooi 2018 dan ook een prima sportieve uitdaging met het spelen van wedstrijden tegen buitenlandse teams en topteams uit Nederland.

Voor meer info: zie bijgaand link