VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

1 logo smitshoekSmitshoek 1 trekt zaterdag a.s. naar Amsterdam voor de lastige uitwedstrijd tegen AVV Swift. De formatie van oefenmeester Bart Logchies leed zaterdag jl. een nipte 2-1 nederlaag tegen middenmotor FC Rijnvogels. Swift bezet met 29 punten uit 21 duels de achtste plaats in de sterke Hoofdklasse A.

Ondanks dat het natuurgras hoofdveld door de onderhoudsploeg uitstekend was geprepareerd, zag Smitshoek voor de derde opeenvolgende keer door toedoen van Koning Winter een competitieduel (terecht) worden afgelast. Concurrent AFC (22-21) ging door een zege op Rijsoord over Smitshoek (19-20) heen. Ook RVVH boekte een zege en kwam in puntenaantal (22-20) op gelijke hoogte.

Om uit de gevarenzone te geraken zullen de oranje-zwarten dus aan een inhaalrace moeten beginnen. Smitshoek tankte dinsdagavond in het duel om de Palace Casino Cup zelfvertrouwen. De zondag eerste klasser werd in een aantrekkelijke wedstrijd met 6-3 verslagen. Positief was dat zes verschillende veldspelers het net vonden. Het feit dat ook drie tegentreffers moesten worden geïncasseerd leidt tot een kritische kanttekening.

Indien Smitshoek in staat is zaterdag a.s. in Amsterdam een goede wedstrijdinstelling aan de dag te leggen, zijn er beslist mogelijkheden voor een positief resultaat. Scheidsrechter Jan Tempelaar laat om 14.30 uur aftrappen.

Login

Zoeken