1 logo smitshoekKan jij het voorstellen? Dat je, naar aanleiding van een onschuldig YouTube filmpje, plots met foto en al te vinden bent in een magazine? En nee, niet zomaar een magazine... Een magazine waarin o.a. de Oranje broers Jurrien en Quinten Timber én PSV’er Steven Bergwijn óók in te vinden zijn!

Bovenstaande lijkt misschien een fabeltje, maar wanneer je onze Jaylano Tokromo vraagt of het onmogelijk is, zal hij trots vertellen dat hij het tegendeel heeft bewezen! Afgelopen december won de linksbuiten van Smitshoek JO 13-1 namelijk ‘het Moment van het Jaar 2017’ van de KNVB en sindsdien gaat hij toch écht wel een beetje door het leven als een BN’er!

“Ik had helemaal niet in de gaten dat het zo’n mooi doelpunt was!”
                                                                                                    Jaylano Tokromo

Naar aanleiding van de begeerde titel werd Jaylano geïnterviewd door het kidsmagazine (onderdeel van ELF Voetbal), waarin hij voluit vertelt over zijn adembenemende actie, bij welke clubs hij allemaal heeft gespeeld én over hoe hij uiteindelijk bij Smitshoek terecht is gekomen. Mis ‘m niet!

PANNA! Magazine ligt vanaf a.s. donderdag in de winkelschappen.

PA32 JaylanoTokromo 2

PA32 JaylanoTokromo page 001