1 logo smitshoekAfgelopen vrijdag, 8 juni, was het weer zover en de organisatie had er weer veel werk aan gespendeerd om de deelnemers het naar hun zin te maken. En deelnemers waren er voldoende, want met 45 teams moest de organisatie voor het eerst vol verkopen.
40 heren-bedrijventeams en ook nog eens 5 dames-bedrijventeams waren om 18 uur aanwezig om aan de aftrap te verschijnen en te strijden voor de bekers.
Naast de sportieve strijd die op 9 velden gestreden was er ook een geheel nieuw evenementen-plein beschikbaar waar tussen de wedstijden door ook het welbekende hapje en natje werd genuttigd, want met de barbeque van de stichting Pameijer was ook dat weer prima verzorgd, en er was ook een rijdende dj aanwezig.
Het was een drukte van jewelste met al deze bedrijven die deelnamen.
De finale tussen OOCL Netherlands en La Hermana/Nextmoves werd verrassend gewonnen door OOCL Netherlands. Bij de dames mocht het team van Mideko de beker uit de handen van Michel de Kok ontvangen. Maar veel belangrijker was dat onze legendarische local hero Wim Dalmee de vele aanwezigen al een prachtig slot van deze uiterst geslaagde avond heeft bezorgd.
Natuurlijk willen wij alle en vele vrijwilligers die hebben meegeholpen om dit evenement zo te laten slagen, enorm bedanken voor hun inzet.
Natuurlijk ook een dank aan Mideko, die dit toernooi mede heeft mogelijk gemaakt, maar misschien nog belangrijker alle deelnemers bedankt en tot volgend jaar !!!

Mideko Bedrijventoernooi