1 logo smitshoek

Smitshoek boekte zaterdag de eerste oefenzege. De formatie van trainer Raymond Frehe was op eigen veld met 2-0 te sterk voor tweedeklasser Papendrecht. Met wat meer precisie was de overwinning hoger uitgevallen. Voor Smitshoek vonden Tom Achterberg en linkerspits Justin Snijders het net.

Op het zonovergoten sportpark Smitshoek hadden de gastheren het meeste balbezit. Toen middenvelder Tom Achterberg na krap een kwartier spelen met een geschampte kopbal de 1-0 op het scorebord zette ging het thuispubliek er eens goed voor zitten. De oranje-zwarten waren echter onvoldoende in staat een hoog tempo op de goede grasmat te leggen om zo tegenstander Papendrecht kapot te spelen. Voor rust kregen zowel Laurens Visser als Shayndro Ramos nog wel een opgelegde kans om de score te vergroten. Beide kansen werden echter om zeep geholpen, waardoor de spelers met een 1-0 stand de kleedkamer opzochten. Na de hervatting bracht Frehe zeven nieuwe spelers in het veld om zo zijn hele selectie speeltijd te geven. Smitshoek legde in deel twee een aantal goede aanvallen op de mat. Het was Justin Snijders die één van deze aanvallen met een doelpunt bekroonde. Verder kwam de thuisclub niet, zodat het duel met een 2-0 stand eindigde.

Dinsdag 11 augustus a.s. is tijdens de opening van het ZPress Media Group toernooi topklasser Capelle de tegenstander. Aanvang van dit duel op sportpark Smitshoek is 19.00 uur.

1.
2.