VOETBALVERENIGING SMITSHOEK

Hoofd/Subsponsoren

VV Smitshoek 1 thumb

Afgelopen zaterdag speelde Smitshoek de laatste wedstrijd van de 1e periode, thuis tegen Pelikaan. De beste kansen voor de periodetitel waren voor Brielle. Deze ploeg stond met beter doelsaldo gelijk in punten. Smitshoek deed wat het moest doen: winnen (3-2). Doordat Brielle Nieuw Lekkerland klopte ging de eerste prijs naar de formatie van trainer Ben Spork.


In de tenues van ING/ Jordex begon Smitshoek sterk aan de wedstrijd. Al na 2 minuten kreeg spits Laurens Visser een kopkans. Hij kon echter niet genoeg kracht achter zijn kopbal krijgen waardoor keeper Langenberg de bal op kon pakken. Een minuutje later was er zo’n zelfde situatie, maar weer lukte het niet om de bal tegen de touwen te werken. De druk van Smitshoek bleef en Pelikaan kon hier niet veel meer tegen doen als verdedigen. Een schot van Erwin Bravenboer ging net naast en veel gevaarlijker wist de ploeg van trainer Raymond Frehe echter nauwelijks te worden. Pas na 35 minuten werd de volgende grote kans gecreëerd. Niet geheel toevallig werd de ruimte gezocht aan de zijkant bij Daniël Da Cruz. Hij bracht de bal strak voor het doel waar Laurens Visser de bal tegen de touwen werkte: 1-0. Een paar minuten later was het alweer raak. Tom Achterberg schoot van een kleine 20 meter op doel en de bal vloog onder de falende doelman van Pelikaan door en bracht zo de 2-0 op de borden.

Na rust kwam Joren van der Linden in het veld voor Ricardo Malaihollo. Smitshoek ging gewoon door met het zoeken van het doel van Pelikaan. Toch waren het de Zwijndrechters die wisten te scoren. Na een vrije trap wist Smitshoek de bal niet goed weg te krijgen waarna Said Anouar van dichtbij de 2-1 binnen kon tikken. Pelikaan wilde daarna wel wat meer voetballen, maar wist niet te overtuigen. Na een klein uur bracht Frehe vers bloed in de aanval. Ricardo Merrelaar kwam in het veld voor Daniël Da Cruz. Kort daarna leek de wedstrijd definitief in het slot toen Laurens Visser op aangeven van Joren van der Linden de 3-1 binnengleed. Het leek na 77 minuten toch weer spannend te worden toen opnieuw Anouarde meest attente was en de rebound van een vrije trap achter Mike Van Wijngaart wist te werken. Verder dan de 3-2 kwam Pelikaan niet, mede door de inbreng van verdediger Marvin Rommy voor Gilliomar Leona.

Doordat Brielle wist te winnen greep Smitshoek naast de periodetitel. Volgende week zal in de uitwedstrijd tegen SHO de gedeelde koppositie weer verdedigd moeten worden.

Opstelling Smitshoek: Van de Wijngaard, Malaihollo (45. Van der Linden), Van Bruggen, Oomsen, Fonseca, Bravenboer, Leona (84. Rommy), Achterberg, Visser, De Ronde, Da Cruz(58.Merrelaar).

FullSizeRender(1).jpg FullSizeRender(10).jpg FullSizeRender(11).jpg FullSizeRender(12).jpg FullSizeRender(2).jpg FullSizeRender(3).jpg FullSizeRender(4).jpg FullSizeRender(5).jpg FullSizeRender(6).jpg FullSizeRender(7).jpg FullSizeRender(8).jpg FullSizeRender(9).jpg FullSizeRender.jpg IMGP3999.JPG IMGP4026.JPG IMGP4095.JPG IMGP4185.JPG

Login

Zoeken