1 logo smitshoekAfgelopen vrijdag was er een gezellige avond georganiseerd voor de deelnemende teams van de 35+ competitie van VV Smitshoek in de Drie Geboden in Barendrecht. 31 deelnemers hebben bijgedragen aan een hele gezellige avond ter afsluiting van het 1e deel van de competitie.

De avond ging om 19.00 uur van start en is tot de late uurtjes doorgegaan. We kunnen terugkijken op een zeer gezellige avond met lekker eten, (meer) dan voldoende drank en goede gesprekken!!

De 35+ competitie bij VV Smitshoek is een interne competitie van 8 tegen 8 op een half veld. Om de week strijden de teams tegen elkaar voor het kampioenschap. Uiteraard wordt er fanatiek gestreden voor de winst waarbij sportiviteit de boventoon voert. Na afloop is het altijd heel gezellig in de kantine en worden de wedstrijden geanalyseerd onder het genot van een biertje en een hapje.

De 35+ competitie is op zoek naar extra teams die de strijd aan willen gaan. Individuele inschrijvingen zijn ook welkom. Heb je zin om de voetbalschoenen weer aan te trekken of wil je niet meer elke week op een heel veld voetballen dan is er zeker ruimte voor je.

Aanmeldingen kunnen lopen via Marcel van Noord (Coördinator 35+ competitie VV Smitshoek).
Marcel van Noord
06-10154095