VV Smitshoek 1 thumbDe gure wind en regen hield wat supporters weg van Sportpark Smitshoek, maar de toch naar de Smitshoekse Baan afgereisde supporters werden getrakteerd op 5 doelpunten.  De formatie van Raymond Frehe, deze keer spelend in de tenues van ITG en Mideko was te sterk voor de gasten uit Bruinisse.

En daar zag het in het begin niet naar uit, Bruse Boys startte furieus, met een schot net over en een kopbal op de paal. Eigenlijk waren dit de laatste gevaarlijke momenten van de ploeg uit Bruinisse. Na goed doorzetten op de linkerkant door Patrick Fonseca,  kwam de bal voor de voeten van Laurens Visser. De op de doellijn staande verdediger pareerde de bal met de hand. Scheidsrechter Jobse handelde volgens de reglementen en legde de bal op de stip en gaf rood aan de onfortuinlijke Yarick Dorst. Aanvoerder Tom Achterberg liet doelman Mark Giljam kansloos, 1-0 en de Bruse Boys moesten nog 80 minuten verder met tien man. Tien minuten later was het weer raak, weer was het Patrick Fonseca die op links doorbrak, zijn voorzet werd van dichtbij ingetikt door Gilliomar “Pogba”  Leona 2-0. Daarna volgden er nog kansen voor Patrick Fonseca en Joren van der Linden, maar er volgde geen score; ruststand 2-0.

Direct na rust werd het 3-0 door een eigen doelpunt van Jasper Maaskant, de wedstrijd was gespeeld en Raymond Frehe bracht de jongelingen Jordi Dekker en Sean Verburg in de ploeg.  En deze jongelingen lieten zich gelden, Sean Verburg  brak door op links en stelde Laurens Visser in staat om de 4-0 aan te tekenen.  Een mooie steekpass van Jordi Dekker bereikte de aanvallende back Patrick Fonseca, die de bal slim over de doelman van Bruse Boys tikte; 5-0. Er volgden nog kansen, maar er werd niet meer gescoord, de uitstekend fluitende arbiter Jobse floot af en Smitshoek deed wederom goede zaken, de tweede periode werd veilig gesteld en de afstand op de nummer twee vv Brielle werd vergroot naar 14 punten. Dit werd mede veroorzaakt door de afgelasting van de wedstrijd Rijsoord- Nieuw Lekkerland. Met nog negen wedstrijden voor de boeg komt de titel in zicht.

Aanstaande zaterdag speelt Smitshoek om 14.30 uur vriendschappelijk tegen Spijkenisse, er word om 14.30 uur afgetrapt aan de Smitshoekse Baan.

01..JPG 02..JPG 03..JPG 04..JPG 05..JPG 06..JPG 07..JPG 08..JPG 09..JPG 10..JPG 11..JPG 12..JPG 13..JPG 14..JPG 15..JPG 16..JPG 17..JPG