• 1e dag van Donge & de Roo toernooi

• Afgelopen dinsdag was er weer het traditionele van Donge & de Roo toernooi in de voorbereiding op het aankomende seizoen.

De mannen van trainer Richard Middelkoop traden om 19.00 uur tegen de de dammers, onder leiding van de welbekende Ron Timmers, die de hoofdmacht van Heerjansdam sinds enige weken onder zijn hoede heeft.

Daarnaast waren ook de teams van de trainers Raymond Frehe en Ton van Bremen, sc Feyenoord en v Capelle die om 19.30 met elkaar de strijd aan gingen.

De wedstrijden tussen vv Heerjansdam en vv Smitshoek, alsook sc Feyenoord en vv Capelle waren de 1e wedstrijden van de 8e editie en eindigden in een 2-2 gelijkspel vv (Heerjansdam- vv Smitshoek) en een 4-2 overwinning voor sc Feyenoord tegen vv Capelle.

Wel won Smitshoek de aansluitende penalty-serie, terwijl die bij de 2e wedstrijd gelijk eindigde.

Met deze resultaten is de stand nu als volgt:

1.       Sc Feyenoord                    3 punten, doelsado +2

2.       Vv Smitshoek                     2 punten, doelsaldo 0. winnaar strafschoppen.

3.       Vv Heerjansdam               2 punten, doelsaldo 0

4.       Vv Capelle                           1 punt, doelsaldo, -2.

Voor zaterdag as staan de volgende wedstrijden op het programma:

12.30     vv Capelle – vv Heerjansdam

15.00     sc Feyenoord – vv Smitshoek

Aanlsuitend zal de prijsuitreiking plaats vinden.

Zaterdag zal ook de nieuwe kantine voor het eerst geopend zijn.