• Aanvangstijd Smitshoek - BVV Barendrecht vervroegd

• Na intensief overleg vanwege de te verwachten hitte en op advies van de GGD/ Geneeskundige Hulpverleningsorganisatie in de Regio is besloten de wedstrijd van aanstaande zaterdag tussen Smitshoek en Barendrecht te vervroegen naar 11.00 u.

Belangstellenden die de wedstrijd willen bijwonen worden verzocht om tijdig aanwezig te zijn. Zoals in de eerdere berichten over deze seizoensopening gemeld worden maximaal 250 bezoekers toegelaten. Voor nadere informatie en vooral de veiligheidsmaatregelen ivm het Corona virus wordt eveneens verwezen naar eerdere berichtgevingen in onze media.

Wij willen nogmaals benadrukken dat mensen die gezondheidsklachten hebben die kunnen wijzen op besmetting met het virus (koorts, niesen, hoesten) worden verzocht om thuis te blijven. Op ons complex hanteren wij de inmiddels bekende Corona richtlijnen. Bezoekers worden geacht de aanwijzingen van onze beveiligers en medewerkers ogenblikkelijk op te volgen.

Het bestuur van de VV Smitshoek