• ACHTERSTALLIGE CONTRIBUTIE

• Ondanks diverse betaalverzoeken en -herinneringen via ClubCollect heeft een groep leden nog steeds hun contributie niet voldaan.
    Als dat is vanwege financiële problemen, dan zijn er regelingen om die personen te helpen.  Tijdige betaling van de contributie is belangrijk want net als elke andere (sport)vereniging moeten wij in deze Covid periode ook gewoon aan onze verplichtingen jegens derden voldoen, dus de steun van leden is daarbij onontbeerlijk.

Ieder lid wordt geacht zijn/haar contributieverplichting te voldoen, anders kunnen we onze mooie club wel opdoeken. Dus willen wij een laatste oproep doen aan U, voldoe per direct aan je financiële verplichtingen (log in en betaal svp via ClubCollect) of neem contact op met de ledenadministratie via
    e mailadres : ledenadministratie@vvsmitshoek.nl voor een eventuele regeling.

Leden die dinsdag 1 februari aanstaande nog niet aan hun verplichtingen hebben voldaan zullen per die datum niet meer trainings- en speelgerechtigd zijn.

Wij hopen van harte dat het niet zover hoeft te komen.