• Actuele richtlijnen Covid-19 VV Smitshoek

• Deze week heeft het kabinet besloten om de maatregelen met betrekking tot beheersing en terugdringing van Covid19 aan te scherpen. Ook bij de VV Smitshoek zullen we ons best moeten doen om de adviezen, zoals die ook door de KNVB zijn overgenomen en de eisen die door de overheid aan ons worden gesteld, op de juiste wijze op te volgen. Voor de goede orde, hierbij de link naar de actuele informatie van de KNVB op dit vlak:

Het is duidelijk dat wij, net als alle andere clubs, enorm worden getroffen door wat zich nu voltrekt. Onze kantine en buiten verkooppunten moeten gesloten worden, bezoek aan het complex is alleen toegestaan voor trainingen en het spelen van wedstrijden. Dat is zeer triest voor onze leden, hun aanhang en supporters. Maar ook als vereniging worden we zeer gedupeerd door het verlies van inkomsten en met z’n allen moeten we de gezelligheid voor en na wedstrijden missen. Hoe dan ook, we zullen het ermee moeten doen en kunnen alleen maar hopen dat deze situatie zo snel mogelijk weer ten goede zal veranderen. Tot die tijd zullen we ons allemaal moeten houden aan de regels zoals we die we in ons protocol hebben uitgewerkt en waaraan iedereen op ons complex zich zal moeten houden. Niet alleen bij trainingen en wedstrijden, maar zeker ook vooraf en nadien.

Het gaat uiteraard om de bekende RIVM-richtlijnen: 1,5 m afstand houden, bij gezondheidsklachten thuisblijven, handen reinigen etc. Maar nog een hele reeks andere regels die bij ons gelden, zoals
    Beperkt gebruik van de kleedkamers, dus iedereen moet zoveel mogelijk thuis verkleden;
    Alleen toegang voor teams die hun wedstrijd moeten spelen, geen fans of ouders;
    Teams met spelers van 8/9 en 10 jaar moeten verzamelen op het boardingveld. Onderbouw met max 3 begeleiders 30 minuten voor de wedstrijd en bovenbouw met max 4 begeleiders 45 minuten voor de wedstrijd etc.

Onder de knop Covid-19 ………………….is het meest recente protocol opgenomen. Daarin staan alle richtlijnen op een rijtje.

Alleen samen kunnen we Corona bestrijden en daarom doen we dan ook een dringend beroep aan eenieder om de regels te respecteren. Mensen die zich daaraan niet willen houden of mensen met gezondheidsklachten in de sfeer van hoesten, niesen e.d. worden verzocht weg te blijven van ons complex.

Het bestuur en Verenigingsmanagement van de VV Smitshoek