• Afsluiter seizoen JO11 selectie

• Met nog maar 1 competitiewedstrijd te gaan is het seizoen bijna voorbij. De JO11 selectie heeft een ontzettend leuk seizoen achter de rug met zowel de kinderen, trainers als ouders. Daarop besloten de ouders dat dit dan natuurlijk goed moet worden afgesloten en organiseerden een uitje voor het team en de trainers.

Afgelopen zaterdag vertrok de selectie na een gezamenlijke lunch op Smitshoek en na een bedankje en cadeau voor de trainers, met de bus naar Outdoor Valley. Daar aangekomen gingen ze van start met Fun Tubing. Eenmaal boven aangekomen op de heuvel, gingen ze met harde snelheid naar beneden. De voorkeur lag toch wel bij de 2 snelste banen, waarbij je recht naar beneden gaat en waarbij je het kon opnemen tegen je teamgenoot of trainer.

Na een uur tuben was het tijd voor een kleine versnapering en wat drinken. En daarna op naar het survivaleiland! Na een aantal uitdagende hindernissen werd het toch tijd om een keer in de sloot te eindigen. Op een enkeling na belandden ze tijdens het slingeren over de sloot dan ook allemaal in het slik.  Eenmaal doorweekt en onder de stinkende modder, maakte ze het ook niet meer uit hoe ze de anderen hindernissen zouden overleven en was het maar beter aan het einde van het survivalparcours met z’n allen nog een keer het water in te springen. Na de douchebeurt konden ze weer enigszins schoon de bus in voor de terugweg en was er een einde gekomen aan de enorme geslaagde dag.

We willen als ouders via deze weg verschillende mensen bedanken. Als eerste de vrijwilligers van de keuken van Smitshoek, die de grote bestelling op en top hebben verzorgd. Daarnaast Michel van BoomTravel voor het busvervoer. En het allerbelangrijkste natuurlijk dank aan de trainers van de JO11-1 en JO11-2. Michel, Thomas, Brian en Thijmen, bedankt dat jullie zijn meegegaan met de afsluiter van het seizoen. Dat maakte het voor de kinderen een onvergetelijke dag!