• AFTELLEN: JUBILEUM VROUWENAFDELING VV SMITSHOEK

 • Het is bijna zover; 20 mei vieren we met een grote groep leden en reünisten dat de vrouwenafdeling van VV Smitshoek werd opgericht en nu al 50 jaar bestaat! Het programma is rond en de laatste voorbereidingen worden getroffen. De avond wordt mogelijk gemaakt door VV Smitshoek, de Supportersclub en de hoofdsponsoren van VV Smitshoek. Dankzij hen kunnen we er een spetterende avond van maken, waarop er zowel gevoetbald en gefeest kan worden!

  Afgelopen week stond al flink in het teken van dit feestje. RTV Rijnmond kwam langs op de club voor een leuke rapportage met leden van het eerste uur. 2 dagen later ging er een delegatie dames van vroeger én nu langs bij het Sportcafé van Jos Vis op Exxact FM. Hieronder staan de links om dit alsnog te bekijken/beluisteren!

  https://www.rijnmond.nl/nieuws/1499435/50-jaar-damesvoetbal-bij-vv-smitshoek-ik-heb-wel-eens-gehoord-dat-iemand-in-haar-bovenbeen-gebeten-was

  https://exxact.rtvuitzendingen.nl/uitzendinggemist/html5/default.php

  2 foto's dames bij radioprogramma en foto TV Rijnmond

  Nieuwsgierig geworden naar de reünie? Kijk op de website of social media naar onze eerdere berichten en naar het programma! Aanmelden is nog steeds mogelijk, dus wil je/wilt u toch nog komen?
  Mail: linda.vandongen@chello.nl