• Al 10 sponsoren voor de reis naar Valencia

• In januari is het weer zover, het team van Richard Middelkoop gaat zich voorbereiden op de 2e seizoenshelft in de hoofdklasse A.  Dit doet het team onder de Spaanse zon in Valencia van 10 tot en met 14 januari.

Smitshoek 1 staat na 7 wedstrijden 12e in de hoofdklasse A en zal alles op alles moeten zetten om zich te handhaven in de sterke hoofdklasse.  Het team bestaat uit een aantal routiniers, zoals Erwin Bravenboer en Thijs Oomsen aangevuld met een aantal nieuwelingen en een groot aantal door Smitshoek opgeleide jongelingen.

Een trainingskamp in de winterstop is van groot belang voor de fitheid, het moraal en de teamspirit van ons vlaggenschip. De kosten worden voor het grootste gedeelte gedragen door de VV Smitshoek, maar ook de spelers doen een bijdrage.  Verder zijn wij nog op zoek naar wat financiële steun om deze reis tot een succes te kunnen maken.

Hiervoor hebben we het volgende plan. Wij ontwikkelen een shirt wat door de a-selectie gedurende deze reis wordt gedragen, voorzien van 30 opdrukken met bedrijfsnaam en logo’s.  Er komen op het shirt aan de voorkant en aan de achterkant in totaal 30 blokken ter grootte van 5x 10 cm met uw bedrijfsnaam en logo erop. Wij vragen u hiervoor een bijdrage van € 250,= per logo. Op deze wijze ondersteunen  wij de club en het team om de mooie trip naar Valencia te kunnen maken en om de basis te leggen voor een sterke 2e seizoenshelft. Vanzelfsprekend krijgt u zelf ook een shirt toegestuurd. Wij hopen op uw steun!

Inmiddels zijn er al 10 blokjes ingevuld door de volgende sponsoren:

K&H Chemicals

Universal

Nootenboom Sport bv

Mideko Shipping

Prins Hoveniers bv

Cultuurtechnisch loonbedrijf Groenenboom BV

Tandartspraktijk van Valen

Nijssen bv

Libeccio

Infra Holland bv

Nog 20 logo’s te gaan , doet u ook mee?  Vanzelfsprekend is het ook toegestaan om meerdere blokjes te vullen!!

Voor informatie kunt u mailen naar d.nootenboom1@chello.nl.

VV Smitshoek

John Jaques