• ALLE ACTIVITEITEN OPSCHORTEN

• Het eerdere bericht over de voorlopige afsluiting van ons complex brengt uiteraard met zich mee dat er naast wedstrijden en trainingen ook geen overige activiteiten worden georganiseerd. We hebben gewoon geen keus, voorlopig gaan we volledig op de parkeerstand.

Dus geen College Sportletsels, geen Pubquiz, geen toernooien, geen klaverjassen of andere nuttige en leuke dingen. Ook de activiteiten rond het lustrum van onze vereniging, Smitshoek 60 Jaar, waarvan deze week het programma zou worden gepubliceerd en waarvan o.a. het Oranje 60 feest op 18 april aanstaande was gepland, moeten we voorlopig opschorten.

Niemand kan zeggen tot wanneer, dat laten we aan de overheid en deskundigen over. Het bestuur overlegd periodiek over de situatie en zodra er nieuws is laten we dat weten.

Voorlopig wensen we alle Smitshoekers, familie, vrienden en bekenden sterkte toe in deze bizarre tijd. Blijf gezond, laat je niet gek maken en laten we de voetbaldraad weer oppakken zodra de gelegenheid er is. Hopelijk kunnen wij deze nare periode snel achter ons laten en weer genieten van het mooie voetbalspel en de clubactiviteiten.