• A&M Recycling: Een Frisse Kijk op Voetbal bij vv Smitshoek

 • A&M Recycling viert dit jaar het 20-jarig bestaan.
  Sinds de oprichting in 2003 is A&M Recycling inmiddels uitgegroeid tot een (inter)nationaal opererende organisatie met wortels in Rotterdam.

  Tijdens de viering van het 20-jarig jubileum heeft A&M Recycling onlangs een financiële donatie gedaan waarbij het voor vv Smitshoek mogelijk is geworden om twee camerasystemen aan te schaffen die zowel door de selectieteams als de jeugdteams van vv Smitshoek gebruikt kunnen worden.

  Deze bijdrage van A&M Recycling benadrukt hun voortdurende toewijding aan de lokale gemeenschap en de ontwikkeling van jong talent in de sport.
  Met de nieuwe camerasystemen zal vv Smitshoek in staat zijn om de prestaties van hun spelers te analyseren en te verbeteren, waardoor er een nieuwe stap wordt gezet in de professionalisering van vv Smitshoek.

  De parallellen tussen A&M Recycling en vv Smitshoek zijn opvallend.

  Beide streven naar leiderschap in hun respectieve domeinen, met A&M Recycling als een vooraanstaand bedrijf op het gebied van recycling en duurzaamheid, en vv Smitshoek als een ambitieuze voetbalclub die zich richt op het ontwikkelen van getalenteerde spelers voor de toekomst.