• Bedankje richting sponsors Jo19-1

• Omdat jammer genoeg het voetbalseizoen 2019-2020 nu al ten einde is vanwege het Corona virus wil ik langs deze weg toch een aantal sponsoren bedanken die het mogelijk hebben gemaakt dat het vlaggenschip van de jeugd de JO19-1 met een bus naar de uitwedstrijden vervoerd kon worden.

Er zouden dit seizoen 11 uitwedstrijden zijn waarvan er 7 zijn gespeeld, graag wil ik de volgende sponsoren die dit mogelijk gemaakt hebben bedanken;

AVS V/H Rietveld. Uniglobe Alliance Travel Rotterdam. Mideko Shipping BV. Automobielglas Carnisselande BV. Tabakshop Jordan. Louwerens Timmer & onderhoudsbedrijf. John van der Sluijs.

De JO19-1 staat op moment van het beeindigen van de competitie bovenaan en was op kampioenskoers. Dit zou voor het 2e achteréén volgende seizoen dan promoveren, wat op zich nog nooit voorgekomen is en voor de club eigenlijk een must was. Maar véél belangrijk is een ieders gezondheid in deze vreselijke periode. Ik wens dan ook iedereen veel gezondheid toe en dat we allemaal goed door deze Corona strijd heen komen.

Een ouder