• Beste leden, sponsoren en belangstellenden

• De Corona-crisis heeft ons allen keihard geraakt. Bijna iedereen heeft wel iemand in zijn omgeving die er direct of indirect mee te maken heeft gehad. Gelukkig is er, voor zover wij weten, geen Smitshoeker ons ontvallen. Blijf dus goed voor elkaar zorgen en blijf vooral gezond!

De VV Smitshoek is natuurlijk ook geraakt door het virus en wel diep in ons financiële hart. Door het mislopen van verkopen in de kantine tijdens onder andere de reguliere zaterdagen, het bedrijventoernooi, familiedag, toernooien etc., hebben wij tot nu toe aanzienlijk minder omzet gedraaid dan verwacht voor het jaar 2020.  Die misgelopen omzet kan niet worden gecompenseerd en maatregelen en regelingen van de overheid bieden helaas te weinig tegemoetkoming.

Gelukkig zijn wij dankzij al onze trouwe leden en sponsoren een financieel gezonde club. De opgebouwde reserves geven ons voorlopig nog enigszins lucht. Maar het mag duidelijk zijn dat we kunnen spreken van een enorme aderlating en we zullen heel hard moeten werken om ook in de toekomst overeind te kunnen blijven.

Waarom deze brief?

Onze sponsorcommissie is op dit moment aan de slag met de campagne ‘Ondernemen met de Wilskracht van de VV Smitshoek”. Daarbij wordt vooral getracht nieuwe relaties aan te spreken. Ook op u willen wij als VV in deze moeilijke tijden graag een (extra) beroep doen. Kunt u ons helpen? In welke vorm is natuurlijk aan u. Het zou mooi zijn als u naast uw bestaande steun wellicht wat extra’s zou kunnen doen, bijvoorbeeld via:

• Het plaatsen van een reclamebord,
    • Lid worden van onze BC. Een gedeelte van het lidmaatschap wordt afgedragen aan de VV, maar het restant wordt gebruikt voor uitvoering van leuke en interessante activiteiten,
    • Financiering van kledingpakketten, fungeren als broek- en shirtsponsor,
    • Hoofdsponsorschap.

Er is veel is mogelijk, met elkaar gaan we naar creatieve oplossingen zoeken.

Kortom, ziet u mogelijkheden om onze club te steunen, wij horen u graag, alvast enorm bedankt.
    Binnenkort nemen wij graag contact met u op om hierover van gedachten te wisselen.

Margot Goud
    Voorzitter Business Club VV Smitshoek