• Bijzondere Training van Hoofdtrainer groot succes

 • Afgelopen maandag vond op veld 5 de eerste speciale ‘coronaproof’ training van Edwin de Koning voor spelers van overige seniorenteams plaats. Een zestiental mannen uit verschillende teams deden mee aan allerlei oefeningen met en zonder bal waarbij een heel circuit werd afgelegd. Dat het de hoofdtrainer menens was bleek wel uit het feit dat ook assistent trainer Johan Wouters en 1e elftal spelers Ruben Roodnat en Sean Verburg waren opgetrommeld om hem te ondersteunen.

  Onder goedkeurend toezicht van voorzitter Simon Kelder - “Dit is wel een heel mooi initiatief in deze lastige tijd, leuk voor Smitshoek” - werden de deelnemers een kleine 1,5 uur stevig aangepakt. Maar de reacties waren na afloop heel positief. Wat een gave training, super geregeld, een tof initiatief en ik meld mij graag weer aan voor een volgende keer. Dank aan de trainer voor vandaag, ik vond het top.

  Kortom: Alleen maar lof en blije gezichten. Inmiddels hebben zich meer spelers aangemeld en we gaan kijken hoe we hier de komende tijd een vervolg aan kunnen geven.
  Belangstelling om mee te doen, meld je even bij Ad Kooimans
  ad.kooimans@vvsmitshoek.nl of 06-22754165

  Wie op een andere manier aan zijn conditie wil werken moet even kijken op Facebook bij de vvSmitshoek pagina. Daar vind je info over de prestatieloop en tijden van Edwin de Koning. Ben je sneller dan de trainer, laat het ons weten. Voor de winnaar hebben wij een fraaie onderscheiding beschikbaar.