• Boutrad weer grandioos

• Het is elk jaar weer de vraag hoe de Boutradmiddag, die net voor de kerst als afsluiting van het seizoen bij de VV Smitshoek wordt georganiseerd, zal verlopen. Wordt die nog steeds gewaardeerd door de leden, komen er wel genoeg bezoekers, worden er voldoende loten afgenomen? Je weet het maar nooit van tevoren.

De kern van de supportersvereniging is maanden vooraf al bezig om het allemaal in goede banen te leiden. Zorgen voor prijzen, plannen, mensen regelen, organisatie van de lotenverkoop etc. Het lijkt allemaal zo eenvoudig maar het is een enorme klus. En als het circus dan op het punt van beginnen staat is iedereen toch een beetje zenuwachtig. Hoe gaat het nu weer worden. Maar gelukkig blijkt elk jaar weer dat alle moeite niet voor niets is. En elk jaar worden de verwachtingen weer overtroffen. Want het is een fantastisch gebeuren voor onze mooie club. Vorig jaar waren zelfs alle loten voordat de eerste slag aan het rad kon worden gegeven al helemaal uitverkocht. Dus werd voor de uitvoering van dit jaar een nog betere verdeling en meer gespreid aanbod geregeld.

En het was allemaal een schot in de roos. De kantine was mudvol, iedereen van groot tot klein was opgetogen en het was een absoluut succes. Er waren de nodige dames van oa diverse Smitshoekteams opgetrommeld om de loten aan de man te brengen. Er was veel personeel achter de bar en voor ondersteuning, Aaf Ebben was er om winnende loten te controleren en Arjan Sloof was weer werelds als presentator. Het kwam allemaal extra goed tot zijn recht in onze fantastische kantine die ook nog een extra sfeervol was ingericht. Kortom, het was een feest voor de VV Smitshoek waar we allemaal supertrots op kunnen zijn. Geen wanklank, geen onvertogen woord. Alleen maar mensen die een toffe middag met elkaar beleefden en waar het plezier en geluk vanaf droop.

Kortom, het was weer een grandioze uitvoering. Een lichtpunt, wat zeg ik, een baken voor mooie club. Alle mensen die zich dit jaar weer hebben ingespannen, ontzettend bedankt voor jullie inzet. De supportersvereniging, de kantinemensen, iedereen van de organisatie, klasse hoor. Smitshoek is trots op jullie.

Vanaf deze plek willen wij jullie maar natuurlijk ook alle andere Smitshoekers fijne feestdagen en een gezellige jaarwisseling toewensen. Natuurlijk zien wij iedereen graag op 4 januari bij de nieuwjaarsreceptie om het nieuwe jaar in te luiden.