• Clubshop

• De Smitshoek kledinglijn van Macron wordt exclusief verkocht in de Clubshop. De Clubshop bevindt zich bij de ingang van de kantine. In de Clubshop kunt u contant of met PIN betalen.

Voor vragen of opmerkingen over de Smitshoek kledinglijn en/of de Clubshop klik hier. De prijslijst kunt u via deze link. opvragen.

• Ook wij van de shop zijn blij dat er weer gevoetbald kan worden.
    We proberen dan ook dit seizoen weer voor jullie klaar te staan met een ruime voorraad aan kleding en accessoires.
    Dit zal alleen door de Corona wel beperkingen hebben. We kunnen niet met meerdere mensen tegelijk in de shop.

We gaan de start van de “seizoendrukte” dan ook verdelen en gebruiken daarvoor de kleedkamers bij de sporthal zodat er meer ruimte is om kleding te passen.
    Graag alleen of voor kinderen met maximaal 1 ouder komen passen.

In de kleedkamer kunnen tenue en pak gepast worden. Als de maat bekend is kan de kleding deze in de shop worden opgehaald en afgerekend.
    In de shop mag dan ook maar 1 persoon per keer naar binnen.

We hopen op deze manier veilig open te kunnen. Alvast bedankt voor jullie medewerking

Team Clubshop VV Smitshoek

• Openingstijden Clubshop

• De clubshop is tot nader order alleen op afspraak geopend.
    Maak een afspraak via mail