• Compensatie i.v.m. corona maatregelen.
  • Al eerder hebben we , naar aanleiding van gestelde vragen, aangegeven dat door de sportbonden zoals bijv. de KNVB wordt uitgedragen dat leden van een club verplicht zijn de contributie te voldoen. Je bent nu eenmaal lid van een club in goede en slechte tijden. Een voetbalclub is geen dienstverlener of attractiepark waar iedereen recht heeft op een bepaalde tegenprestatie.

Het zal een ieder duidelijk zijn dat voor onze vereniging veel inkomsten zijn weggevallen. Het bijna een jaar op slot moeten doen van onze kantine is een geweldige financiële aderlating terwijl veel vaste lasten gewoon doorlopen. Daarnaast hebben we diverse andere inkomsten moeten missen.

We prijzen ons zeer gelukkig dat zeer velen begrip hadden/hebben voor de situatie waar we buiten onze schuld in terecht zijn gekomen. Trainers, spelers en veel vrijwilligers werkten spontaan mee aan ons verzoek om geheel of gedeeltelijk af te zien van de eerder afgesproken vergoedingen . Dat onze sponsoren ons niet in de steek lieten en dat nagenoeg alle leden de contributie betaalden waarderen we zeer. Het hielp ons ,naast nog wat ingevoerde bezuinigingen, om onze club overeind te houden.

Gelukkig konden we met name de jeugd nog volop bezig houden omdat de trainingen gewoon doorgang vonden en dat we op zaterdag onderlinge wedstrijden mochten organiseren. Alle activiteiten voor de senioren lagen helaas vele maanden stil. Er kon slechts zeer beperkt worden getraind maar het spelen van wedstrijden was niet toegestaan.

Na de recente persconferentie van de premier en de minister is het wel duidelijk dat we dit seizoen zeer weinig of zelfs helemaal niets voor onze senioren kunnen gaan organiseren. We betreuren dat ten zeerste maar aan de huidige situatie kunnen ook wij niets veranderen.

Als bestuur hebben we met elkaar bekeken of we, ondanks de situatie waarin we verkeren, toch iets kunnen doen voor degenen die bijna niet aan voetballen/trainen toe kwamen en die ons hielpen door vergoedingen in te leveren.

We hebben besloten de voetballende senioren leden ( dames en heren) en de trainers die gedurende lange tijd af hebben gezien van de gehele of gedeeltelijke vergoeding een compensatie aan te bieden.

Eerder genoemde personen zullen wij een pas ter waarde van 60,= euro verstrekken te besteden vanaf 1 september 2021 tot 1 september 2022 in onze kantine. De pas verstrekken we aan degenen die op 1 april 2021 de contributie hadden betaald.

Op welke wijze we de passen ( die nu aangemaakt worden) gaan distribueren maken we later bekend.

Het is een beperkt gebaar maar gezien de huidige situatie vertrouwen we op begrip van alle betrokkenen voor het door ons genomen besluit.

Ons aller wens is uiteraard dat we gezond blijven en dat we binnen niet al te lange tijd het ‘normale’ verenigingsleven weer kunnen oppakken. Als bestuur zien we er naar uit u weer op ons Sportpark en in de kantine/huiskamer te kunnen ontmoeten.

Het bestuur.