• Competitieprogramma 1e elftal

  • Nadat eerder deze week het definitieve voorbereidingsprogramma op deze site gepubliceerd is, kunnen we ook het competitieprogramma van ons eerste elftal nu met u delen.

    We spreken volgend seizoen niet meer van de Hoofdklasse, maar wij gaan uitkomen in de 4e Divisie Zaterdag A. Dit als opmaat voor de zgn. verdere invoering van de KNVB-piramide, die er voor gaat zorgen dat in het seizoen 2023/2024 de 4e divisie zal bestaan uit een mix van zaterdag- en zondagverenigingen.

    Voor nu dus alleen nog zaterdagclubs en vooral bestaand uit hoofdklasse verenigingen met wat degradanten uit de 3e divisie en promovendi uit de 1e klasse.

    FC Rijnvogels is gepromoveerd. Wij hebben ze nog even laten zweten door in de eindfase van de competitie bij hen te winnen.... In de nacompetitie is het ARC en SC Feyenoord niet gelukt promotie af te dwingen, dus die spelen ook volgend seizoen in onze afdeling. Scherpenzeel, Achilles'29, DUNO en Rijsoord zijn gedegradeerd. DHSC is niet langer in onze afdeling ingedeeld. ODIN '59 (Heemskerk), Goes en De Dijk (Amsterdam) zijn gedegradeerd uit de 3e divisie. WNC (Waardenburg), Nieuwenhoorn en Kloetinge zijn gepromoveerd uit de 1e klasse. Weer een mooie competitie met gelukkig ook weer veel regio derby's!! 

    Het volledige programma vindt u in de bijlage. Wij hopen en vertrouwen weer op uw steun in het komende seizoen!