• De eerste 3 punten in de competitie zijn binnen!!!

  Vandaag worden onze jongens op scherp gezet door hun eigen trainers Nick en Jordi. Deze hebben vandaag geen beschikking over Dino en Len, Marcio doet vandaag mee met de JO15-1 en wij hebben Thymen op de goal staan.

  We starten vandaag met de volgende opstelling:
  Thymen, Rutger, Renzo, Ruben, Pepijn, Kaj, Imran, Justin, Joa, Elijah en Nano.
  Ot, Bink en Luca starten op de bank.

  We starten wat rommelig in de eerste paar minuten tegen de fysiek grotere jongens van LMO. Maar als Joa een mooie pass vanaf de rechterkant op Elijah geeft is daar onze eerste kans, helaas mist deze de goal. Kort daarna doet Joa het nog een keer maar dan op het hoofd van Nano, maar ook dan vindt de bal het net niet.
  LMO komt ook een aantal malen bij ons in de 16, maar onze keeper staat prima de goal te verdedigen. Er volgen nog een aantal schoten op de goal van LMO door resp. Imran, Nano en Joa maar ook de LMO keeper is wakker. Tegen de verhouding in komt LMO toch op voorsprong 0-1.
  Smitshoek blijft gewoon goed voetballen. De volgende kans is een vrije trap door Joa, maar de keeper staat goed en de gelijkmaker is er nog niet.
  Dan is daar een schot van buiten de 16 door Imran welke de keeper dan toch verslaat. 1-1!
  Smitshoek komt meer in hun eigen spel en de kansen stapelen zich op. Een mooie opbouw via Nano op het middenveld geeft Elijah een prachtige kans op de voorsprong maar deze gaat net naast. Maar ook LMO krijgt zijn kansen. Gelukkig maakt Thymen een aantal wereld reddingen en houdt de stand gelijk. Pep gaat er dan geblesseerd af en wordt vervangen door Joey op links. Door weer een goede pass krijgt Elijah weer en kans en dan is daar net voor de rust de 2-1. Dat is lekker voor onze jongens om naar de thee te gaan.

  Na de rust starten we nog met dezelfde 11. Smitshoek knalt uit de startblokken en direct is daar de kans voor Joa, recht in de handen van de keeper.
  LMO zet veel druk op Smitshoek maar onze jongens houden stand en blijven knokken. Ruben verlaat het veld en wordt vervangen door Bink.
  Helaas volgt dan snel daarna de gelijkmaker 2-2.
  LMO moet het dan verder doen met 10 man wegens natrappen. Luca komt voor Nano het veld in en Ot neemt de plaats van spits in van Elijah. Na een aantal kansen voor Smitshoek is daar dan een prachtige pass van Ot op Joa die de 3-2 er mooi inprikt. Het is echt een gekke wedstrijd want ook dan maakt LMO weer de gelijkmaker 3-3.
  Ondanks dat, blijft Smitshoek vechten en wordt net voor het eindsignaal beloond met de winnende goal van Joa (uit een onmogelijke hoek) 4-3 !!!

  Volgende week gaan we op bezoek bij Spartaan’20 JO15-3.