• De Familiedag!!

• Na twee jaar afwezigheid, kunnen we het voetbalseizoen weer in stijl afsluiten!

Met de Familiedag op zaterdag 25 juni!

Er is door de Supportersclub weer van alles georganiseerd om deze dag tot een succes te maken. Vanaf 13:00 worden de traditionele wedstrijden tussen de jeugdteams en hun ouders gespeeld. Van de Mini-F tot en met de Jo-13 krijgen de kans om hun ouders te verslaan en zo te laten zien dat zij de beste voetballers van het huis zijn! Wedstrijdjes die altijd op het scherpst van de snede worden gespeeld!

Op het voorplein staan luchtkussens en is er een ijscowagen!

Aansluitend aan de wedstrijden volgt de Finale van de Penaltybokaal. Die wordt gehouden op veld 2 om 16:45!

Ook is er nog een loterij. Met tal van mooie prijzen! De loten zijn vanaf 13:00 in de kantine te koop. Let wel op dat de lootjes ALLEEN contant betaald kunnen worden! De uitslag van de loterij is na de wedstrijden in de kantine!

Vanaf 16:00 wordt ook de Barbecue aangestoken. Daar kunnen heerlijke hamburgers en saté gekocht worden.

Als afsluiting van de dag is er een DJ geregeld van 17:00 tot 21:00. “DJ Ollie Soundglass” Hij gaat er voor zorgen dat de Familiedag op een gezellige manier wordt afgesloten.

We verwachten dat het wederom een gezellige dag gaat worden, hopelijk met mooi weer!

Tot zaterdag 25 juni!

Bestuur Supportersclub