• De Prof dagen bij vv Smitshoek

 • Beste ouders,

  Namens Migo Sports willen we vv Smitshoek, de vrijwilligers, alle ouders en alle deelnemer(ster)s enorm bedanken voor het vertrouwen om de 1e editie van de Prof dagen hier op vv Smitshoek te mogen en kunnen organiseren!

  Maandag begon fris en regenachtig maar dat zorgde tijdens de 1e training niet voor minder spelvreugde. Iedereen was enorm enthousiast en dat resulteerde in een geslaagde training. Na een rumoerige lunch die verzorgd werd door de Jumbo (Carnisse Veste), heeft iedereen zijn hersenen kunnen laten kraken op de uitdagende vragen van de voetbalquiz olv Hans Jorgen Nicolai. Feyenoord speler Mats Wieffer was inmiddels aangekomen op het complex en voegde zich bij de trainers. Na een korte pauze begon de 2e training wederom in regenachtige omstandigheden. Ditmaal werd er een gemixt toernooi gespeeld met alle leeftijden door elkaar heen. Hierna werd de dag gezamelijk afgesloten en ging iedereen huiswaards.

  De dinsdag was een prachtige dag!! Droog en een heerlijk zonnetje. Excelsior speler Julian Baas was er vanaf het eerste moment bij. De aftrap werd gedaan in de kantine waarna we per groep richting het trainingsveld konden gaan. Hier stonden weer 5 nieuwe uitdagende trainingsvormen op de deelnemer(ster)s te wachten. Na de training was het weer tijd voor de lunch. Ditmaal een stuk rustiger dan op de maandag. Na de lunch hebben we 4 spannende rondes bingo gespeeld met 5 terechte winnaars. De voetbalschoenen gingen weer aan en we begaven ons weer richting het veld. Toernooivoetbal in je eigen leeftijdscategorie met voor het team dat niet speelde een spellen circuit. Nadat we merkten dat de meesten wel vermoeid begonnen te raken was het gelukkig tijd om de dag en daarmee ook de 1e editie van de Prof dagen af te sluiten. 

  Nadat we s'ochtends werden geconfronteerd met het afzeggen van freestyler Martijn Debbaut (wegens ziekte), hebben we snel moeten schakelen om er toch nog een mooie afsluiting van te maken. We zijn dan ook enorm blij dat we uiteindelijk 2 freestylers naar het complex van vv Smitshoek hebben weten te trekken. Aleks Pham (BelgiĆ«) & Thiago Saltori (BraziliĆ«) gaven een indrukwekkende show en aansluitend werden er een aantal deelnemer(ster)s getrakteerd op een echte panna!! 

  De prijsuitreiking van de bingo werd gedaan op het veld en de winnaars ontvingen warme Nike handschoenen en mooie voetballen! 

  Hierna hebben we de Prof dagen op het veld afgesloten en hopen wij namens Migo Sports & Sieme Zijm dat iedereen 2 hele mooie dagen vol voetbal plezier heeft mogen ervaren.

   
  NOGMAALS BEDANKT ALLEN!!
   

  Sportieve groet,

  Ryan Koolwijk, Luigi Bruins & Sieme Zijm