• De Sinterklaas skill games
 • Twee weken geleden namen de selectietrainers van de onderbouw het initiatief om de Sinterklaas Skill Games in het leven te roepen. Aangezien er ook veel onderling is geoefend, was er wel behoefte aan een nieuwe activiteit. Zo werd er een draaiboek ingeleverd bij het bestuur en kreeg de onderbouw selectie een akkoord hoor het draaien van een pilot.

  Deze pilot vond plaats op zaterdagmorgen. Waar vrijdagmiddag veel trainers al druk waren geweest met het verslepen van doelen stond alles zaterdagmorgen om 08:30 klaar om te starten met de O8- t/m O10-selectie. De O11- en O12-selectie waren vanaf 09:45 uur aan de beurt. De teams doorliepen zes onderdelen:
  - Gaten schieten & Amerikaanse shoot-outs
  - Kegelroofpartij
  - Volleyspel
  - Awareness passvorm
  - Dribbelparcours
  - Smartgoalestafette
  De onderdelen werden geleid door twee trainers die hierdoor ook alle kinderen voorbij zagen komen. Na de verschillende spelletjes werden de kinderen nog verblijd met een chocoladeletter en pepernoten, mogelijk gemaakt door de Club van 100.

  De slotevaluatie was dat het een heel leuke ochtend was die ook zeker georganiseerd gaat worden voor de overige onderhouwteams. Hoofd Opleidingen Brian Stolk was zeer content met de ochtend, waarbij hij complimenten had voor de inzet van de kinderen en de organisatie van zijn jeugdtrainers. Kortom, in een moeilijke tijd hebben we als club toch weer een mooie activiteit kunnen organiseren.

 • foto's: John van Neuren