• De traditionele reüniewedstrijd tussen Smitshoek Old-stars en Businessclub.

• Zaterdag 22 december 2018 aftrap 14.00 uur:

Heeft u hem al in de agenda staan ?

Voorafgaand aan het gigantische Boutradfeest (aanvang 16.00 uur) is er de welbekende reüniewedstrijd tussen het Smitshoek Old Stars- team en het team van de businessclub.

Onder leiding van scheidsrechter Ulric Jessurun zullen de teams van de coaches Kooiman en Kooimans de strijd aan gaan.

Hierbij nog eens de namen van de vele coryfeeën die door Chiel Kooiman zijn opgetrommeld:

Joris Tuink, Raymond van den Ouden, Cees Nijdeken, Arno Ebben, Erik den Otter, Martin Booij, Ronald Pfeiffer, Rick van Gemerde, Leo Klein, Hans van der Vorm, Peter van der Vorm, Patrick van Kruining, Aart Kooiman, Elmer Gouw, Dick Nootenboom, Erik Gorter, Alex Schop, Peter Haan, Leo Soares, Marco Roestenburg.

De staf van de Old Stars za bestaan uit:

Rene Blauwkamp, Jan de Gier, Cor Appelo, Chiel Kooiman, Jan Meijer, Erik Monshouwer en Ton Habermehl.

Maar ook Chiel zijn tegenhanger, Ad Kooimans, heeft zijn selectie-rond en heeft geleerd van de afgelopen jaren en heeft het businessclub-team aanzienlijk versterkt met wat potentiele businessclub leden vanuit de selectie van Richard Middelkoop:

Wilfred Poly, Ben Bijl, Michel de Kok, Peter Siemann, Thijs Oomsne, Daan Carvalho, Robin Gaillard, Lorenzo Braaf, John vd Winden, Rob Horstink, Willaim van Grieken, Arjan Sloof, Ramon vd Wal, Herman Driessens, Jur Reintema, Erik Ebben, Michael Dill, Dennis Reurings, Richard vd Linden en good old Johan Veltkamp.

De technische staf wordt verder gecompleteerd met ons aller Ap Bol.

Kortom: het beloofd weer een prachtige middag te worden!

De teams en hun begeleiders zullen vooraf verzamelen in de sponsorruimte op de 1e etage en de aftrap staat gepland voor 14.00 uur. Na de wedstrijd zijn spelers, fans en bc-leden welkom om na te praten over de gevoerde strijd waarna we in de kantine aansluiten bij de échte traditie: het Boutrad van Smitshoek!

Namens de Businessclub Smitshoek: Tot 22 december!