• Denk en werk jij mee aan een boek over Smitshoek?

 • Volgend jaar bestaat onze mooie vereniging 60 jaar. Enkele leden hebben het plan opgevat om ter gelegenheid van dit 60-jarig bestaan een paperback boek uit te brengen over Smitshoek.
   
  Het voorlopige idee is een boek met 10 hoofdstukken die een beeld geven van de historie, hoogtepunten en achtergronden van de vereniging. Wellicht kan ook de buurtschap, het Smitshoek van toen, een plaats krijgen in het boek. Het bestuur steunt het initiatief en streeft ernaar om het boek aan alle leden aan te bieden. Heb jij suggesties voor de inhoud en wil je mee denken kom dan naar de start bijeenkomst op
  woensdag 18 september om 20.00 uur
  in de bestuurskamer op het sportpark Smitshoek. 
   
  Een aantal leden heeft al toegezegd een hoofdstuk te schrijven (je moet dan denken aan ongeveer 15 pagina’s; ca. 5.000/6.000 woorden). Lijkt het je een leuke uitdaging om ook een hoofdstuk voor je rekening te nemen ? Ook dan zien wij je graag op 18 september.
   
  Smitshoek is groot geworden door eigen kracht. Laten wij onze schouders zetten onder dit project. Dan ligt er in juni 2020 vast een fantastisch boek. 
   
  Tot de 18e september?
  Namens de initiatiefnemers, 
  Gert-Jan Bravenboer (g.bravenboer@barendrecht.nl)