• Derby meiden MO17-1

• Wederom een echte dorps derby waarbij het altijd afwachten is met welke speelsters BVV op het veld verschijnt. Vorige week nog in de beker competitie tegen hun MO17-2 of MO17-1 gespeeld, niemand die het weet maar wel verloren. Einde beker competitie voor MO17-1

Vandaag (zaterdag) spelen we weer tegen BVV voor de puntenverdeling in de hoofdklasse competitie en je merkte dat er toch wat druk op stond. Voor de meiden van Smitshoek de kans om dichter naar de 1e positie te kruipen bij winst.

Barendrecht had het beste grasveld bedacht zonder lijnen om deze derby kraker uit te vechten. Met behoorlijke natte weersomstandigheden komen de meiden van Smitshoek al snel op voorsprong met twee schitterende doelpunten, 0-2. Beide teams willen winnen en dat maakt het dan ook weer een leuke spannende wedstrijd voor de supporters langs de lijn. Net voor rust maakt BVV de 1-2.

In de tweede helft vervolgt de strijd en gebeurt er van alles en BVV maakt dan toch ook de gelijkmaker, 2-2. Daarna volgen er stevige duels en maken we het ons vaker lastig maar dat geldt eigenlijk voor beide teams. Een 15 min voor tijd komen we met een mooi afstandsschot weer op voorsprong, 2-3!

In de laatste minuten een 2 tal VAR momenten maar helaas in ons nadeel want er gebeurde toch echt wel wat in de beide 16 meter omgevingen maar BVV krijgt het voordeel mee en verzilvert de pingel en scoort daarmee de gelijkmaker, 3-3 wat ook de uitslag blijft.

Beide teams nemen een punt mee in de competitie. Smitshoek staat op een stevige 3e plek met minimale verschillen. Op naar volgende week: thuis 11.30 uur tegen Binnenmaas.