• Een jaar om snel te vergeten, maar....
  • En zo is het, door de Corona-crisis is dit inderdaad een jaar om snel te vergeten.
    Wat een jubileumjaar voor onze club had moeten zijn in verband met het 60-jarig bestaan, veranderde het in een jaar zonder feestelijkheden.

Ook voor de Supportersclub is het helaas niet het jaar geworden wat we gehoopt hadden.
    Met het overlijden van onze penningmeester Harrie van Haaren als zwarte dag in november. Harrie was een echte clubman en naast onze penningmeester ook nog eens een soort reserve opa voor de Mini-F en altijd betrokken bij diverse activiteiten binnen de vereniging.
    Daarom staan we zeker in deze tijd nog even bij stil bij zijn overlijden.

In januari werd er nog wel een editie van de Pubquiz gespeeld. Maar de hoogtepunten van de Supportersclub, de Familiedag en het Boutrad, konden helaas niet doorgaan.
    Zeker in dit jubileumjaar hadden we flink willen uitpakken, hopelijk komt er in de komende tijd nog een moment waarop we de festiviteiten alsnog een beetje dunnetjes over kunnen doen.

Het gemis van het Boutrad in deze donkere dagen voor de kerst, konden we als bestuur van de Supportersclub natuurlijk niet helemaal geruisloos voorbij laten gaan.
    Vele mensen kijken jaarlijks uit naar, wat men vaak zegt, de gezelligste dag op de voetbal.
    Dit is ook de dag waar vaak oud-leden en mensen die je niet vaak op de voetbal ziet, toch naar de kantine komen.

Daarom is er vandaag, zaterdag 18 dec, toch nog een mini-Boutrad geweest, speciaal voor de leden van de Supportersclub. Omdat we dit natuurlijk niet echt een Boutrad kunnen noemen, heet het de “Supportersclub Kerstloterij 2020.
    Niet met een kalkoen of gourmetschotel, maar met een cadeaubon als prijs

Niet met het fameuze rad en “ouwe inleveren, nieuwe kopen”, maar met een loterij.

Kees en Patricia hebben, onder toeziend oog van Chiel en Aaf, 10! gelukkige leden uit de hoge hoed getrokken.

De gelukkige winnaars zijn:

1. Fam A. Meijndert
    2. Fam Schotte-Slingerland
    3. Fam P. Nootenboom
    4. Fam M. Koppenhagen
    5. Fam B. Bijl
    6. Fam P.H. Suilekom
    7. Fam M.P.A. Vriens-Boetekees
    8. Fam D. Koen
    9. Fam S. Haitsma-Monster
    10. Fam C. van der Wel

Voor alle winnaar geldt dat de prijzen netjes zullen worden thuisbezorgd!

Verder rest het ons als Supportersclub iedereen, ondanks alle maatregelen, een hele fijne kerst toe te wensen en een gelukkig en zeker gezond 2021.
    Met de hoop dat er komend jaar weer vele activiteiten doorgang kunnen vinden!

Fijne feestdagen en tot volgend jaar.
    De Supportersclub.