• Een kaart voor Leo Tol
 • Tot onze grote schrik kregen we onlangs te horen dat het niet goed ging met onze Leo Tol. Na behandeling in het ziekenhuis, kort voor de winterstop, verslechterde bij thuiskomst zijn conditie en moest hij met spoed opnieuw opgenomen worden in het ziekenhuis waar hij zelfs enige tijd op de IC heeft moeten doorbrengen. De situatie werd zelfs zo erg dat er gevreesd werd voor zijn leven.

  Gelukkig is Leo een (ouwe) taaie en krabbelde hij geleidelijk aan weer op. Inmiddels is hij weer thuis, maar zijn behandeling met medicijnen gaat voorlopig door. Het gaat al met al weer redelijk met hem en daar zijn we natuurlijk heel blij mee. We kunnen namens heel Smitshoek spreken als we hem van harte succes wensen met zijn verdere herstel. Uiteraard is er een fruitmand van ons onderweg naar hem.

  Maar………… we weten ook dat Leo erg veel prijs stelt op een persoonlijke noot van Smitshoekers in de vorm van een kaartje. Dat vindt hij toch prettiger en wat tastbaarder dan een mail of appje. Dus lijkt het ons een goed plan om hem eens flink te voorzien van wat fraaie en originele kaarten. Wie doet mee? Stuur je eigen exemplaar naar zijn huisadres:
  Leo Tol, Vrijenburglaan 59, 2994 CD te Barendrecht.

  Doe svp mee en laten we Leo Tol, super betrokken Smitshoeker, in deze voor hem moeilijke tijd zelf ook wat extra aandacht geven. Bij voorbaat dank voor je moeite.

  Het bestuur.