• Erik Vos

• Contact

• Als mens voel ik mij betrokken bij mijn omgeving. Of het nu gaat om het (voetbal-) spel beoefenen, als ondernemer of particulier dat maakt voor mij niet uit. Met elkaar werken aan groei en resultaat, zo sta ik ook als zelfstandig makelaar dagelijks in mijn werk. Als Barendrechtse ondernemer voel ik mij betrokken bij de lokale samenleving en ben ik hier graag aanwezig. Dit gevoel herken ik ook in de contacten die ik met Marcel van de Eijnden en mijn bezoeken aan de club heb ervaren. Daarom was de keuze ook niet moeilijk om lid te worden van deze mooie businessclub.

Als zelfstandig makelaar ben ik werkzaam binnen de RE/MAX makelaarsgroep in Barendrecht. Met een groot marktaandeel bemiddelen wij met ons kantoor dagelijks in de aan- en verkoop van woningen, voeren wij taxaties uit en zijn wij actief in de markt van bedrijfs- onroerend goed.

Heeft u dus een vraag op het gebied van vastgoed, schroom niet om mij te contacten. Ik ben altijd bereid om vrijblijvend het gesprek met u aan te gaan.

Mijn verwachting binnen deze businessclub is om leuke contacten op te doen, te leren van elkaar en waar mogelijk iets voor elkaar te kunnen betekenen.

• Dorpsstraat 50
    2992 BE Barendrecht