• Ferry Seton trainer 2e elftal seizoen 2022-2023

 • Met Ferry Seton heeft v.v. Smitshoek een trainer binnengehaald die als voetballer een mooie carrière heeft gehad.  

  Zo heeft Ferry in zijn voetballoopbaan gespeeld voor o.a. het Nederlands elftal O15 en O16, heeft hij bij de beloftes van Feyenoord gespeeld, voor het Spaanse Levante, het Belgische Beerschot en in Nederland, op het hoogste amateurniveau, bij o.a. sc Feyenoord, Strijen en Zwart Wit’28.   

  Als trainer heeft hij vooral op Rotterdam-Zuid getraind. Maasstad-Tediro, sc Zuiderpark, Bolnes en BZC/Zuiderpark. Het werken met jonge aanstormende talenten heeft de 46 jarige Seton doen besluiten om op de vacature van Smitshoek in te gaan. De huidige ploeg van John de Ronde, die nu nog knokt om volgend seizoen in de reserve hoofdklasse te spelen, is een mooie sportieve uitdaging voor Seton. Zeker in de wetenschap dat er 7 talenten van de kampioensploeg van O19 doorkomen aangevuld met talenten uit de O23 en huidige 2e groep. Ferry Seton heeft de opdracht zoveel mogelijk talenten te laten ontwikkelen en daar waar het kan ze de stap te laten maken naar de 1e groep in de hoofdklasse en mogelijk 4e divisie de aankomende jaren.  

   

  Ferry gaat intensief samenwerken met de huidige staf van het 1e elftal om zodoende de speelwijze en aanpak zoveel mogelijk gelijk te krijgen. Daarnaast zal Seton regelmatig op de maandagen met getalenteerde spelers van 2 aansluiten bij de groepstraining van het 1e elftal.  

  Wij wensen Ferry heel veel plezier en sportief succes bij onze club.