• G-Voetballers van vv Smitshoek in Bijzondere Eredivisie

• G voetballers van vv Smitshoek die voor Excelsior uitkomen in de BIJZONDERE EREDIVISIE spelen tegen Ado Den Haag G storks in een voorwedstrijd, voor hvv Laakkwartier - ADO Den Haag.

12:00 uur was het verzameltijdstip op het complex van Laakkwartier, Sommige spelers hadden last van wat spanningen aangezien het een tijd geleden was dat ze gevoetbald hadden.
    Na een goede ontvangst en praatje van de organiseerde partij, gingen we de kleedkamer in, daar werden in een ontspannen sfeer de voetbalschoenen aangetrokken. Na het tactische praatje van de trainer mochten ze het veld op. De aanvoerder leidde de warming up, 15 a 20 min later doken we de kleedkamer nog ff in om de laatste voorbereiding te doen.

De wedstrijd ging van start door de aftrap van Excelsior, de spelers vulden hun posities en taken goed in dat ADO Den Haag snel werd vast gezet. We speelden zeer goed rond en dwongen kans op kans af maar helaas gingen ze er niet in. maar na een tijdje viel dan toch het doelpunt waar we op uit waren. We bleven geconcentreerd voetballen en goed overspellen naar de vrij staande man. Even later lag het volgende doelpunt erin na een hele mooie combinatie spel.

de scheids floot voor de rust, even ons terug trekken in de kleedkamer voor wat afkoeling en wat koude drank.

De tweede helft speelde we helaas van onze in grote getalen meegekomen toeschouwers af. Ondanks dat het benauwd was werd er toch weer goed druk gezet op de tegenstander en weet niet wat het was maar we bleven goed combineren en de vrije man opzoeken ipv een verval door vermoeidheid. Ado Den Haag scoorde de ere treffer. daarna was het weer Excelsior die scoorde. de stand was geloof ik 1-5 toen de goed fluitende scheidsrechter de wedstrijd affloot, na iedereen een boks gegeven te hebben werden we door de selectie van ADO DEN HAAG in een ere haag van het veld begeleid.
    Het was een leuke en mooie wedstrijd

een super trotse trainer