• Geslaagd Sinterklaasfeest kantine vv Smitshoek

• Op woensdag 28 november heeft Sinterklaas met 11 pieten een bezoek gebracht aan de Smitshoekse kinderen. Het was een drukke en feestelijke middag. De kinderen hebben muziekinstrumenten beplakt met sinterklaas stickertjes en daarna met de pieten muziek gemaakt en gedanst. Na afsluiting kregen alle kinderen een cadeautje van de Sint en gingen ze allemaal met rode wangetjes naar huis.

Woensdagavond is de Sint en zijn pieten ook op bezoek geweest bij het G-team van vv Smitshoek. Ook hier was het weer een gezellige boel.

Wij danken Sinterklaas en zijn pieten dat ze tijd voor ons hebben vrijgemaakten deze drukke tijd. Ook wil de organisatie de Supportersclub van vv Smitshoek, de  Wijkvereniging Smitshoek en Op- en  Overslagbedrijf J.C. Stolk bedanken voor hun bijdrage voor dit Sinterklaasfeest.