• Geslaagde avond met ‘Bier en Ballen’

• Met het verder komen van Feyenoord in de Europa League was dit voor de Business Club  weer een mooie gelegenheid een ‘Bier en Ballen’ avond te organiseren in de kantine van Smitshoek.

Ondanks het tegenvallend resultaat kunnen we terugkijken op een gezellige, druk bezochte avond. Onder leiding van Michel Blonk gaven Ferry de Haan en Henk Fraser hun eigen visie op de wedstrijd.

Zoals gebruikelijk kon iedereen voor aanvang de verwachte standen doorgeven, waarna Arjan Sloof na afloop de prijs in ontvangst mocht nemen met een juist geschatte 2-0 uitslag en op een paar minuten na de juiste tijd van het eerste doelpunt.

Na de wedstrijd hebben een aantal spelers van het selectie-elftal meer verteld over de sponsormogelijkheden voor het Valencia trainingsuitje in januari. Alle aanwezigen konden zich inschrijven voor sponsoring op het toekomstige trainingsshirt van deze spelers. Als tegenprestatie zullen de spelers het shirt dragen tijdens alle trainingen en verzorgen zij een clinic voor een Smitshoek jeugdelftal naar keuze.

Meer informatie hierover? Neem kontakt op met marcel.van.den.eijnden@vvsmitshoek.nl.