• Helaas ook dit jaar geen Boutrad.

• Helaas heeft de Supportersclub na overleg moeten besluiten ook dit jaar geen Boutrad te organiseren.

Met pijn in het hart, maar met gezond verstand, is dit besluit unaniem genomen door het bestuur van de Supportersclub.

Door de geldende Corona-maatregelen is het simpelweg niet te organiseren op de manier zoals iedereen van ons gewend is.

Wederom een teleurstelling voor iedereen binnen de vereniging die hier zo naar uitgekeken heeft.

Voor de gebruikelijke geluksvogels zit er dit jaar dus weer niks anders op dan zelf een kip, kalkoen of gourmetschotel aan te schaffen. Behalve als je lid bent van de Supportersclub!!

De Supportersclub doet namelijk wel weer een Kerstloterij onder haar leden.

Er worden 15 cadeaubonnen verloot. Een kleine pleister op de wond.

De trekking vind komende week plaats en daarna zullen de namen van de winnaars op de site geplaatst worden.

De winnaars krijgen de prijzen persoonlijk overhandigd door de bestuursleden van de Supportersclub, ook al moeten we daar de hele regio voor afrijden.

Bestuur Supportersclub