• Help en laat de kinderen spelen op Koningsdag

• Beste Smitshoekers,

We hebben jullie hulp nodig. Want er is dringend behoefte aan ondersteuning voor kinderen die op Koningsdag (27 april aanstaande) bij Smitshoek fijn willen spelen.

Zoals jullie wellicht weten stelt Smitshoek al een aantal jaren de locatie beschikbaar als ‘speelterrein’ voor de kinderen op deze feestdag. Dan staan er allerlei speeltoestellen op het complex opgesteld en vrijwilligers onder leiding van Margot Bravenboer doen hun best om er een prachtige (mid)dag van te maken. In de afgelopen edities is het allemaal enorm gegroeid, van eerst een 150 naar nu ca 600 kids. Logsich, want ze vinden het allemaal geweldig. Maar??????. we zitten nu dringend verlegen om mensen die toezicht willen houden bij de diverse speeltoestellen. Het liefst zoveel mogelijk, want dan kan iedereen een paar uur helpen en elkaar afwisselen. De afgelopen jaren zijn er veel spelers uit Veteranenteams bereid geweest om te komen. Dus het zou mooi zijn als die weer komen. Maar het zou nog beter zijn als er mensen uit andere teams of geledingen van Smitshoek de handen uit de mouwen willen steken. Met een club van ons kaliber moet het toch gewoon mogelijk zijn om een man of 30 beschikbaar te krijgen. Bovendien is het aansluitend feest in de kantine, dus je vermaak heb je toch wel na de gedane arbeid.

Kortom: Laten we dit met elkaar tot een goed einde brengen.

Beloning: wat consumptiebonnen. Maar vooral enorm blije gezichten van de kids die deze dag de tijd van hun leven hebben.

Dus: Kom op mensen. Meld je aan, liefst met vrienden of (een deel van) je team. Doe dat via een mail naar ad.kooimans@vvsmitshoek.nl een app of telefoontje naar Ad Kooimans, 06-22754165

NB Natuurlijk mogen de mensen die zelf kinderen hebben zich ook aanmelden om te helpen. Dat spreekt voor zich.

Bij voorbaat hartelijk dank.

Namens het bestuur van de VV Smitshoek,

Ad Kooimans